8.3.2011

Nakki-tehtaanmyymäläPikkuinen nakkipaikka sijaitsee Eerikinkadulla, Coronaa vastapäätä. Ulkosivua koristaa A-Herkku-markiisi, joka lienee jäänne jostain liikehuoneiston historiasta. Sama retrofiilis jatkuu sisällä, oransseja muovituoleja ja yksinkertainen ruokalista seinällä.
Lounaaksi oli tarjolla erilaisia keittoja bataattisoseesta ja tomaatista. Näiden lisäksi listalta löytyivät paikan klassikot, lihapiirakat ja leivät. Kasvissyöjät on huomioitu ihailtavan hyvin, liki kaikkea paitsi lihapiirakkaa löytyy vegeversiona. Tunnelma on viipyilevän rento ja ystävällinen. 
Tomaattikeitto oli maukas, ronskilla kädellä tehty. Keitossa oli porkkanaa isoina paloina, samoin krutonkeja. Reilua ja maukasta. Lihapiirakka oli juuri sitä mitä pitää, isona plussana se ”koottiin” tilauksen jälkeen, eikä otettu vaan pussista pöytään.. 
Mutta eihän kukaan tällästä paikkaa perusta, eihän? Paikan takaa löytyy Meri-Tuuli Lindström, tuttu tv:stä. Ruokaihmisille Köyhät ritarit-ohjelmasta ja muille MoonTv:stä, sekä YLE:n TOP40-juontajana.  JK

Ei kommentteja: