21.1.2011

PRO-2011 VOITTAJAT ON VALITTU


Hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaat palkittiin PRO 2011 -tunnustuspalkinnoilla eilen. Alan ammattilaiset nimesivät alan parhaat keskuudestaan yhdeksättä kertaa. PRO-patsaat jakaa Aromi-lehti yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. 
PRO-tunnuspalkinnoilla palkitaan työkavereiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden suosittelemia ja äänestämiä alalla ansioituneita ammattilaisia. Alan ammattilaiset valitsevat keskuudestaan 12 huippuosaajaa, joiden esimerkki, osaaminen ja asenne ovat inspiroineet myös muita.

Ravintolan asiakaspalvelija  
Timo Huttunen, Ravintola Rodolfo, Helsinki
Kahvilan työntekijä 
Sirpa Heikkilä, Cafe Sirius, Pirkanmaan Kansanterveys ry, Tampere
Ruokapalvelun työntekijä 
Ari-Matti Haataja, Opiskelijaravintola Fox, Kajaanin Mamselli, Kajaani
Suurkeittiön kokki 
Jouni Hartikainen, Valtuustotalo, Espoo Catering
Ravintolan kokki 
Rauni Koskela, Kylpylä Kivitippu, Lappajärvi
Suurkeittiön päällikkö 
Torsti Uotila, Karakaari, Sodexo, Espoo
Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari
Markus Aremo, La Table, Helsinki
Ravintolapäällikkö/Hovimestari 
Antti Uusitalo, Savoy, Royal Ravintolat Oy
Baarimestari   
Henri Lahti, American Bar/Torni, Helsinki
Ravitsemis-/Ruokapalvelupäällikkö
Toini Linnanmäki, Kirkkonummen kunnan ruokapalvelu, Kirkkonummi
Opettaja 
Jouni Paassilta, Porvoon ammattiopisto, Amisto, Porvoo
Yrittäjä 
Bahri Karagümüs, Istanbul Oriental Oy, Oulu
Tämän vuoden huippuosaajat ovat tässä:

Ei kommentteja: