Hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaat palkittiin PRO 2011 -tunnustuspalkinnoilla eilen. Alan ammattilaiset nimesivät alan parhaat keskuudestaan yhdeksättä kertaa. PRO-patsaat jakaa Aromi-lehti yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa.
PRO-tunnuspalkinnoilla palkitaan työkavereiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden suosittelemia ja äänestämiä alalla ansioituneita ammattilaisia. Alan ammattilaiset valitsevat keskuudestaan 12 huippuosaajaa, joiden esimerkki, osaaminen ja asenne ovat inspiroineet myös muita.
Ravintolan asiakaspalvelija | Timo Huttunen, Ravintola Rodolfo, Helsinki |
Kahvilan työntekijä | Sirpa Heikkilä, Cafe Sirius, Pirkanmaan Kansanterveys ry, Tampere |
Ruokapalvelun työntekijä | Ari-Matti Haataja, Opiskelijaravintola Fox, Kajaanin Mamselli, Kajaani |
Suurkeittiön kokki | Jouni Hartikainen, Valtuustotalo, Espoo Catering |
Ravintolan kokki | Rauni Koskela, Kylpylä Kivitippu, Lappajärvi |
Suurkeittiön päällikkö | Torsti Uotila, Karakaari, Sodexo, Espoo |
Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari | Markus Aremo, La Table, Helsinki |
Ravintolapäällikkö/Hovimestari | Antti Uusitalo, Savoy, Royal Ravintolat Oy |
Baarimestari | Henri Lahti, American Bar/Torni, Helsinki |
Ravitsemis-/Ruokapalvelupäällikkö | Toini Linnanmäki, Kirkkonummen kunnan ruokapalvelu, Kirkkonummi |
Opettaja | Jouni Paassilta, Porvoon ammattiopisto, Amisto, Porvoo |
Yrittäjä | Bahri Karagümüs, Istanbul Oriental Oy, Oulu |
Tämän vuoden huippuosaajat ovat tässä:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti