3.6.2011

VIIKON VIINITYYPPI - WILLE EEROLA, TATTI & TATTI



Aihe: Ruoka yhdistää ja puhuttaa, entäs lähiruoka?
Perustimme Tatit runsas vuosi sitten muuttamaan ja kehittämään suomalaista ruokakulttuuria. Viime elokuusta lähtien Tatit ovat vastanneet MTV3 Huomenta Suomen päivittäisestä Makuja-ruokaosuudesta ja senkin missio on toimia suomalaisen ruokakulttuurin lähettiläänä. Toukokuun 19. päivä alkaen tuo ruokaosuus siirtyy lähiruoka-aikaan ja siitä eteenpäin joka torstai ja perjantai on juhannukseen asti pyhitetty korkealuokkaisille suomalaisille raaka-aineille, ja sama tarina jatkuu myös koko kesän ja silloin joka päivä juhannuksesta elokuuhun. Tänä keväänä ja tulevana kesänä kannattaa siis ehdottomasti katsoa joka arkiaamu MTV3 Huomenta Suomea!
Suomalaisen ruokakulttuurin kehittämismissiotamme viemme eteenpäin myös Kirkkokatu 1:ssä, missä osa tuosta maailmastamme toteutuu ruoan ja juoman hienouksien oppimisessa ja opettamisessa, Suomen ehdottomien huippujen seurassa, keskellä Helsinkiä.  Kirkkokatu1 on paikka, jossa järjestyvät kokkauskurssit, viinitalojen viininmaistajaiset, tutustumiset varsinaisten konjakkinenien salaisuuksiin tai vaikkapa mielenkiintoinen ilta viinilasien ihmeellisessä maailmassa. Ehkä siis seuraava asiakastilaisuutenne tai oman tiimin kick-off sujuisikin kokkikurssin ja makujen maailmassa ?
Ruokakulttuuri on meidän kaikkien yhteinen asia, niin alan ammattilaisten, harrastajien kuin elämästä nautiskelijoidenkin. Satsaamme nyt vahvasti lähiruokaan ja haluaisimme kuulla Sinun mielipiteesi asiasta; Käy osoitteessa www.tatti.fi ja klikkaa sieltä itsesi eteenpäin Tattien Facebookiin ja käy kertomassa mielipiteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme ikimuistoisen kokkausillan kuudelle Kirkkokatu 1:ssä, joten aiheesta kannattaa mainita kollegoile ja kavereillekin!  Ja jos sosiaalinen media tuntuu liian haasteelliselta, niin mielipiteensä saa kertoa meille vaikka sähköpostilla.
Ruoka puhuttaa ja yhdistää ja näissä merkeissä toivottavasti tiemme kohtaavat.
Aurinkoista ja lämmintä kevättä toivottaen,
Terveisin,
Tatti & Tatti
Wille Eerola & Jakob Krogius

Ei kommentteja: