27.4.2011

Viikon kuppila - Rivoletto



Rivoletto on niitä harvoja ”italialaisia” ravintoloita, missä homma on pysynyt kasassa vuosia. Sisustuskin on pysynyt viimeiset vuodet samana ja niin taitaa olla listakin.
Ruokalista on pitkä ja sieltä löytyy kaikkea: pitkä lista antipastia, pastoja, pizzaa, kalaa, sekä lihaa. Kaikkea on ja paljon. Hyvin harvoin päädyn muuhun kuin pizzaan. Pitäisi kai joskus rohkaista itsensä kokeilemaan jotain aivan muuta. Rivoleton pizzat kuitenkin ovat yksiä kaupungin parhaista. Ei liikaa kikkailua, hyviä raaka-aineita, eikä mitään liikaa ja sopivan rapea pohja. Ei siis yllätyksiä. Ehkä hyvä niin, sillä eteen tulee mitä odottaa. Varmuuden iloja. 
Tällä kertaa tuli otettua Grotta: salamia ja gorgonzolaa. Yllätykseksi ei raaka-aineista huolimatta liian suolaista, mutta melko raskasta kylläkin, mutta sitä voi salamipizzalta  odottaakin. Yleensä olen kyllä päätynyt Ortolanoon: parmankinkkua ja vuohenjuustoa. Vaihtelu virkistää, jos seuraavalla kerralla olisi niin rohkea ja ottaisi jotain muuta kuin pizzaa! 
Viinilista on ihan kelvollinen, ei suuria tunteita herättävä. 
Oikein mainio paikka, kun ei hae uusia järisyttäviä elämyksiä.

Ei kommentteja: