18.2.2011

Farang



Kaupungin ainoa aasialaista makutykitystä tarjoava huippupaikka, verrokit pitää hakea maan rajojen ulkopuolelta. Onko tuo suosion salaisuutena vai onko ruoka todella loistavaa?
Lounaalla paikka oli liki täynnä, ex-tempore ruokailija voi voi joutua pettymään, pöytää ei saa. Herkuttelu vaatii suunnittelua. 
Lounasmenu koostuu perusosioista,mistä voi valita 2 tai 3 annosta ja sitten on pitempi maistelumenu. Molemmat olivat houkuttelevia. Valinta päätyi ravintolassa alkavan yksityistilaisuuden takia ”lyhyeen” lounaaseen. Alkuun paistettua härkää ja  pääruokana lohta. Molempien maut olivat kohdallaan. Chilistä potkua löytyi, mutta ei se dominoinut makujen kirjoa. 
Oli paikalla kilpailijaa tai ei, niin loistavia makuja sieltä saa. Se mikä paikassa on negatiivista, pääsalin akustiikka, kaikuu aivan hurjasti. Vähänkään isommalla porukalla keskustelu ei onnistu.

Ei kommentteja: