22.2.2011

AURINKORAKKIKON SUOSIKKIKUPPILOITA


Marbella –  Da Bruno – sul mare
Italialaista meininkiä paseon suosituimmassa ja suurimmassa ravintolassa. Aurinkoinen terassi ja ruokaa joka makuun, pastaa, pizzaa, antipastoja sekä herkullista muuta italoruokaa. Ihannepaikka ohikulkijoiden tarkasteluun tai tyylikkääseen sisätiloissa hengailuun.
Da Bruno, Edificio Skoll, Paseo Maritimo, Marbella
Casa Colon – Fuengirola – pääpostin aukiolla
Parisen vuotta sitten avattu tyylikäs tapas- ja viinibaari, jossa annokset eivät pettäneet. Riedelin lasit ;) Oiva paikka tapasteluun, iso terassi, jossa tarkenee talvellakin ja sisällä voi seurata vaikkapa jalkapalloa.. Hyvä viinivalikoima laseittain.
Casa Colon, C/Troncon N:o 2, Fuengirola
Pizzeria Primavera –  Fuengirola
Tämä pizzeria ei petä koskaan, kuten monet muut turistikuppilat rantakadun varrella. Kaikki testanneena vuosien varrella Paganinin kanssa nämä ovat kaupungin ainoat oikeat. Myös muista italian herkkuja.
Pizzeria Primavera, Paseo Maritimo tel. 952 476875 , Fuengirola
El Tapeo Andaluz - Fuengirola
Äskettäin avattu perinteisen näköinen tapas- ja viinibaari tynnyripöytineen. Hyvä valikoima ja maut kohdallaan. Viinit melko perussettiä. Ystävällinen palvelu ja kiva musiikki, hyvä fiilis.
El Tapeo Andaluz, Paseo Maritimo, Fuengirola
Patrick Bausier – Fuengirola – Malaga - Mijas
Ranskalainen huippumeininki, loistavaa ruokaa, kaunis ravintola ja hienovarainen palvelu. Mikä parasta, hinnat eivät ole katossa tässä Paul Bocusen tyyliä seuraavassa ravintolassa. Moderni keittiö ja hyvä viinilista. Ravintoloita perustettu moneen kaupunkiin, pöytävaraus kannattaa tehdä.
Patrcik Bausier – de la Luna 1(Hotel Yaramar), tel.952 585120, Fuengirola
Metro – Pizza & Pasta Puerto Marina - Benalmadena
Uusi italialainen ravintola kävelykadun puolivälissä. Lisää hyviä paikkoja kuten La Parolaccia sataman kakkoskerroksessa, jossa löytyy ravintoloita takuulla joka makuun. Hienoilla maisemilla varustettu. Erittäin ystävällinen palvelu!
Metro, Puerto Marina, tel. 952 446460 Benalmadena
Charolais – Bodega Restaurante – Fuengirola
Ikiaikainen suosikkini, kaupungin lempipaikka! Parhaat viinit, valtava lista ja laseittainkin saa vaikka mitä. Ruoka on tyypillistä espanjalaista ja keskittynyt liharuokiin. Ei ihan halpa, mutta joka euron väärti. Ystävällinen palvelu ja viihtyisä, perinteinen ravintola, jonka naapuriin on avattu saman omistajan ultramoderni espanjalaisravintola samalla ruokalistalla.
Charolais, www.bodegacharolais.com, C\Larga 14-16, Fuengirola
Matahambre – Fuengirola, Malaga, Cordoba, Torremolinos jne.
Loistava ravintolaketju, pikkuannoksien lista on valtava ja takuulla löytyy jotain joka makuun. Mikä parasta, ravintolassa saa kymmeniä viinejä laseittain, 2-4 euron hintaan ja lista kattaa hyvin kaikki maan alueet. Ruoka on todella hyvää ja paikassa on nasta fiilis.
Taberna Matahambre, Pza. San Rafael, Esq. Cañuelo, tel. 951 262419, Fuengirola
Restaurante Acqua – Puerto Deportivo, Fuengirola
Uusi, tyylikäs ravintola modernilla listalla ja suppealla, mutta hyvällä viinilistalla varustettuna. Palvelevat äijänköriläät olivat vähän pasé, mutta ruoka oli loistavaa ja ravintola on kaunis sekä suosittu, joten pöytä kannattaa varata.
Restaurante Acqua, Puerto Deportivo, Club Nautico, tel. 952 587184, Fuengirola

Ei kommentteja: