19.8.2011

VUODEN KOKKIA HAETAAN JÄLLEEN!


VUODEN KOKKI-KILPAILU KÄYNNISTYY !
Suomen parhaan kokin etsintä alkaa jälleen. Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO yhteistyökumppaneineen etsii kunnianhimoista ja innovatiivista Vuoden Kokkia 2012.
Alkukilpailutehtävänä on suunnitella kaksi pääruokaa, kala- ja liharuoka 12 hengelle. Kalaruoassa pääraaka-aineena on vapaavalintainen kala, lisäraaka-aineena voi käyttää myös äyriäisiä. Lisäksi annoksessa on oltava vähintään kaksi kasvislisäkettä. Myös kastike on pakollinen. Liharuoan pääraaka-aine on marmorihärkä ja pakollisina raaka-aineina ovat lisäksi purjosipuli, piparjuuri ja kastike. Alkukilpailuun voi ilmoittautua 31.12.2011 asti osoitteessa  www.vuodenkokki.fi   Kilpailuun ilmoittautuneista 12 valitaan reseptien ja annoskuvien perusteella semifinaaliiin. Semifinalistit julkistetaan helmikuun alussa 2012 ja kilpailun toinen vaihe käydään Gastro-messuilla 14. maaliskuuta.



Ei kommentteja: