10.4.2013

CARELIAN MAGNUMVIIKOT TULOSSA

Eilen maisteltiin Töölön "helmien", Carelian, Kuun ja KuuKuun herkkuja sekä hyviä viinejä. Näissä paikoissahan on yksi kaupungin parhaista viinivalikoimista, varsinkin laseittain.

Pakko laittaa kalenteriin teemaviikoista 13.5. alkavat Riesling-magnumit, jolloin parin viikon ajan avataan Saksan huippuviinejä. Sommelier Iisa Nuotio lupasi, että viinejä varataan tasaisesti molemmille viikoille, etteivät parhaat mene päältä heti kärkeen. Tarkemmat tiedot viineistä löytyvät Carelian kotisivuilta ajankohtaista-osiosta.
Maistoon pääsevät mm. viimeiset pullot Fritz Haagin pojan, Thomasin valmistamaa ja ainoastaan Careliaa varten magnumiin pullottamaa rieslingiä. Suosittelen!

Syksyllä Careliassa täytyykin käydä tiuhaan, sillä syyskuun kaksi ensimmäistä viikkoa on varattu samppanjalle ja marraskuun pari alkuviikkoa maistellaan Piemonten viinejä ja toivottavasti myös jo Alban tryffeleitä.

Carelian ja muiden Asta Nurmilaukkaan ravintoloiden mainioiden viinien maahantuonnista vastaa Tuomo Laitinen, joka kertoi käyneensä taas maailmalla maistelemassa uusia vuosikertoja ja syksyllä on luvassa uusia viinejäkin.Ei kommentteja: