18.12.2010

Muru


Kaksi kertaa on testattu kaupungin varmasti suosituin uusi paikka, Muru. Kannattaa joka kerta!
Pojat (Niki Thieulon, Henri Alén, Samuil Angelov ja Timo Linnamäki) ovat laittaneet pystyyn sellaisen paikan, joka Helsinki on kaivannut. Itse remontoituun tilaan on saatu mieletön fiilis pikku-loungeineen. Bistromaisen ravintolan baari on kasattu tummaksi petsatuista viinilaatikoista ja kattoa koristaa pulloista tehty valtava valaisin. Viinilista on loistava ja kellarista löytyy jotain listan ulkopuoleltakin kelpo hintaan. Entä ruoka? Ihanaa. Erilaisia annoksia ja kaikki toimii.
Viime viikolla söin Murussa elämäni ensimmäisen polentan, josta pidin. No, parmesaanilla ja tryffelillä höystettynä..Bouillabaisse oli erinomaista, hummeriliemeen tehtyä. Pot-au-boeuf kelpasi sekin. Annokset hohkaavat selkeitä makuja ja tämä yhdistettynä ammattilaisheppujen viinisuosituksiin helpottaa elämää kummasti. Näihin kavereihin voi luottaa;) Sanaton. Kymppi!

Ei kommentteja: