15.12.2010

K17Entinen ravintola George Kalevankadulla on saanut jo muutama uuden yrittäjän, ja tällä kertaa puikoissa on mm. Bocuse d´Or-kokelaan, Matti Jämsenin pyörittämä K17. Menimme lounaalle ja vähän kaikki meni pieleen.
Palvelu oli ystävällistä, mutta koko sali oli yhden tarjoilijan niskoilla, joten lounaaksi ateriointi venähti melko pitkäksi. Tila itsessään oli kauniisti sisustettu ja taustamusiikki mainiota.
Tarjolla on vaihtoehdoiksi business-lounas (27€) tai salaatti/jälkiruokapöytä (15€). Valitsimme lounasmenun, kurpitsakeittoa, siikaa ja appelsiiniriisiä.
Talon leipä oli hyvää ja lämmintä, mutta talossa itsessään oli niin kylmä, että kesken ruokailun oli pakko hakea naulakosta takkia päälle. Asiakkaita oli pari pöydällistä ja siihen nähden tarjoilu toimi hitaasti. 
Kurpitsakeitto oli suolatonta ja kaikkiaan melko mautonta, jonka keittiö sitten huomautuksesta korjasi suolaamalla siian niin, ettei annoksessa maistunut muu kuin suola. Siian kylkeen oli laitettu puolikkaan pikkurillin kokoinen peruna ja yksi halkaistu ruusukaali, jotka olivat raa´an puolella kypsyydeltään. Jälkiruoaksi otin appelsiiniriisin sijaan juustoja, joka oli varma ja hyvä valinta. Italialaiset juustot paahdetun pähkinäisen leivän kanssa paikkasivat nälkää, mutta kummallinen tomaattihilloke, joka maistui lähinnä ketsupilta, kummastutti. 
Ei irtoa paljon pisteitä tästä kokemuksesta.

Ei kommentteja: