3.4.2012

CENTER-INN STARTTAA KLASSISET PARSAVIIKOT

CENTER-INN STARTTAA KLASSISET PARSAVIIKOT !.
Vaikka lunta on vielä maassa, varma kevään merkki on Center-Inn-ravintoloiden torstaina alkavat parsaviikot. Vuonna 1982 Eila Kuurman ideasta alkanut parsamenu on taas hieman uudistettuna tarjolla La Famigliassa, Raffaellossa, Königissä sekä Flamingossa. Viisi tonnia parsaa saa kyytiä ja yhteenlaskettuna kuorittavaa keittiössä riittää 130 kilometrin verran!

Keittiömestarit Petri Laamanen, Mikko Taskinen ja Janne Mäkinen ovat taikoneet parsasta vaikka mitä ja menu on voimassa kesäkuun alkuun saakka. Lista löytyy www.rafla.fi-sivuilta ja parsojen kanssa testattiin Gustave Lorentzin viinejä Alsacesta. Oma suosikki oli Parsaa Polonaise Sylvanerin kumppanina! Bon Appétit.

Ei kommentteja: