19.9.2012

MAALAISTENTORILLA SÖRNÄISISSÄ 19.9.

Sörnäisten tukkutorilla sijaitsevassa Kellohallissa sai tänään mainiota lounasta ja kun jaaritteli pöydässä riittävän pitkään, aukesi kello kolmelta sateen sisälle siirtämä Maalaistentori.

Maalaistentori järjestetään kerran kuukaudessa ja lisätietoja löytyy torilaisten facebook-sivulta. Torilta sai korjata kauden satoa, kasviksia, marjoja, lihatuotteita, luomuleipää ja muita herkkuja. Näitä toreja saisi kyllä olla useamminkin, mutta meidän kuluttajien täytyy siellä myös avata kukkaronnyörejä, jotta homma kannattaa!

Tuoretori.fi-tiskiltä saa luomutuotteita päivittäin. Nyt maistoin Vallilan paahtimolta tullutta kahvia, joka tulee pisteen valikoimiin ensi viikolla. Tuoretorin kehityspäällikkö Pauliina Raitosola kertoi tuotteita tulevan lisää ja valikoima elää jatkuvasti. Tilauksen voi tehdä netissä ja nouto Sörnäisistä.
www.tuoretori.fi

Ystävä oli ostanut 11 eurolla kilo luomujauhelihaa sekä osso buccoa 12 euron kilohintaan. Eläimet oli teurastettu pari päivää sitten, eli tarjolla oli takuulla tuoretta lähiruokaa! Ilokseni näin mökkimatkalta Porvoosta Vålaxin luomuleipomon tuotteita, joita en ole koskaan onnistunut saamaan paikan päältä - täältä siis saa niitäkin. Loistava idea - käykää katsomassa ja ostamassa, ettei jää vain puheen asteelle tämä kaipuu lähiruokaan!
 
Kellohallin ruokafilosofia jatkaa ravintoloitsijakaksikko Antto Melasniemen ja Heikki Purhosen Ravintola Kuurnasta, Ateljé Finnestä ja Putte's Bar & Pizzasta tutulla linjalla. Sesonginmukaiset, parhaat raaka-aineet hankitaan lukuisilta pieniltä tuottajilta pitkin Suomea ja niistä valmistetaan rouheaa, mutkatonta ja laadukasta ruokaa.

Ei kommentteja: