WINESTUDION PAELLA 1.11.11
Ohje noin kuudelle:
1 dl ruokaöljyä
6 kpl broilerin
koipi-reisiä (leikkaa kahteen osaan)
170 g pekonia
1 tl suolaa
1 kpl sipuli
3 kpl valkosipulinkynttä
3 kpl tomaattia
1 prk tomaattimurskaa
1 prk paprikasäilyke
liemineen
½ tl sahramia
3 dl riisiä
3 dl kanalientä
1 plo La
Quita-manzanillaa/finoa (375 ml)
ripaus mustapippuria
ripaus cayennepippuria
½ pss pakasteherneitä
3 dl katkarapuja
1 pss kokonaisia
katkarapuja (n. 300g)
200 g sinisimpukoita
(voit käyttää myös kuorellisia)
½ sitruunan
mehu
Koristeeksi: lohkottua
sitruunaa
Kuumenna öljy pannussa ja lisää pilkottu pekoni sekä
broilerin koipipalat. Ruskista kevyesti
ja mausta suolalla. Lisää silputut sipulit, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit
ja paprika. Lisää pippurit ja tarkista maku. Anna keittyä vähintään tunnin
verran. Lisää sahrami, sherry ja riisi sekä sopivasti kanalientä.
Anna porista pikkuhiljaa, kunnes riisi on kypsää ja lisää lopuksi paellaan pakasteherneet ja äyriäiset. Jatka kypsentämistä vielä viisi minuuttia. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa, pinnalle hieman silputtua persiljaa.
Anna porista pikkuhiljaa, kunnes riisi on kypsää ja lisää lopuksi paellaan pakasteherneet ja äyriäiset. Jatka kypsentämistä vielä viisi minuuttia. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa, pinnalle hieman silputtua persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti