9.11.2013

Mainio Kombo!

Kurvista Kulmavuorenkadulta löytyi eilisellä baarikierroksella todella piristävä kuppila, jollaisia Suomessa toivoisi olevan reippaasti enemmänkin. Tässä viinibaarissa mahtava fiilis, palvelu, ruoka ja viinivalikoima luovat sellaisen Kombon, johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

Tämä suosittu paikka ei lisämainontaa kaipaa, sillä ovella oli kaiken aikaa tulijoita. 15-paikkainen pikkubaari kuitenkin toimii hyvin. Porukkaa tulee ja menee, eikä odottamiseen hurjaa aikaa kulu. Mekin nappasimme pöydän, joka oli varattu tunnin kuluttua ja pöytiä täytellään joustavasti. Pöytävarauksen voi kuitenkin tehdä facebookin tai sähköpostin kautta osoitteessa kombowinebar@gmail.com. Suosittelen.

Aukioloaikoja ei ole merkitty minnekään, vaan baari on auki neljästä aina siihen saakka, kun viimeiset asiakkaat tekevät lähtöä. Välillä suljetaan yhdeltätoista, välillä pikkutunneilla. Sunnuntain ja maanantain tämä tosi mukava espanjalais-suomalainen baariporukka huilii.
Ruoat on suunniteltu toimivasti. Tapassettiä saa kolmessa eri koossa, pienestä suureen (kuvassa keskikoko) ja maut ovat mahtavia. Samanlainen valikoima on tarjolla myös juustoista ja jälkiruoista.Erityisen vaikutuksen teki baarin viinilista, jossa on suosittu laadukkaita pientuottajia. Viinit on myös hinnoiteltu kohtuullisesti.
Testasimme kolme punaviiniä - Douron, Riojan sekä Chiantin ja tapakset. Suosittelen lämpimästi kaikkia. Myös espanjalainen siideri kaatui monen vieraan lasiin taitavasti korkeassa kaaressa.
Kahden hengen laskusta (kuusi lasia viiniä ja kaksi ruokaa) selvisimme viidelläkympillä. Mainiota.

Kombo on ollut auki puolisen vuotta ja on helppo uskoa, että paikan menestys jatkuu. Leppoisana henkilökunnan jäsenenä pöytien välissä hääräsi myös Kiko, joka kyllä huomautti, mikäli unohdit rapsuttaa riittävästi.

Ei kommentteja: