1.3.2012

Spis - uutta tuulta Helsingin ravintoloihin




Kaupungissa on taas uusi kuuma paikka, Spis. Pienen ravintolan takana hääräävät samat nuoret, innovatiiviset ja innokkaat kaverit jotka loivat Brasasta Suomen parhaan ”golf-ravintolan”.
Ateria alkoi porkkanamaalla. Porkkana, mallasta ja majoneesi. Ei voi olla hymyilemättä! 
Sama hyväntuulinen meno jatkui läpi aterian. Annokset olivat tasapainoisia, raaka-aineiden maut tunnistettavissa. Kohokohdaksi nousi tilliliha, en muista koska olisin saanut noin hyvää liha-annosta!
Ravintolan viinit ovat aika nature-menoa, paljon on Funky Wines’n tuotteita. Sehän ei tarkoita muuta kuin harmoniaa ja tasapainoa.

Kahvin kanssa suositeltiin kokeilemaan ahvenanmaalaista rommia. En ole mikään rommin ystävä, mutta olihan sitäkin kokeiltava, eikä se huonoa ollut.
Illasta jäi oikein hyvä maku suuhun, ehdottomasti uudestaan!
Koska paikka on pieni, ilta on jaettu kahteen kattaukseen. Satunnaista ohikulkijaa varten on jätetty pieni ”baarinpöytä” johon voi tulla lasilliselle, yhdelle annokselle tai useamalle ilman varausta. 

Ei kommentteja: